78 / 100

Laat je niet inhalen door de tijd of werkdruk, door er later achter te komen dat al je co-concurrenten je voorbij gestreefd zijn en je een oudbollige ondenemer bent. Voor eigenwijze, gemotiveerde, wijze mannen die nieuwe skills van nieuwe generaties willen leren en een stok achter de deur kunnen gebruiken. Ik manage en coach advocaten, ingenieurs, ondernemers en andere professionals.

 

“Hoe ga ik met de tijd mee?” Leer op verschillende manieren feedback te geven, meer wendbaar te worden wanneer dat past en het ontwikkelen van de #1 moderne skills; meer creatief leren denken. Zorg dat je een authentieke, inspirerende en ontspannen professional wordt.

 

Business manager support

Het is fijn op iemand te kunnen vertrouwen en bouwen, die je zaakjes kan managen. Zo kun je doen, wat je het leukst vind. Vind je steun in een energieke business manager en coach, die altijd voor je klaar staat.

Zeker nu de maatschappij, organisaties en mensen snel veranderen. Waar op alle gebieden een toenemende vraag wordt gesteld naar je vaardigheden, aandacht en creatieve vaardigheden, wat steeds meer een trend is. 

Als professional kun je hierdoor vast komen te zitten. Het klinkt misschien cliché, maar wanneer dit gebeurt, is het belangrijk de verbinding met jezelf opnieuw te vinden voor het te laat is. Onderin deze pagina vind je patronen die mentaal vastlopen beschrijven. Stap voor stap heb ik je onderstaande te bereiken.

  • Stoppen met me anders voordoen.
  • Geen zorgen meer maken om aan andermans verwachtingen te voldoen.
  • Krachtigere keuzes durven maken.
  • Een echte relatie met de mensen om me heen.

Coach voor ondernemers

Mijn roeping is business coaching en nieuwsgierige professionals uitdagen. Ik ben coach voor ondernemers, waar ondernemers gemotiveerde, soms eigenwijze en altijd ondernemende professionals zijn. Als business coach gebruik ik een aanpak, gebaseerd op neuro linguïstisch programmeren en actie coaching. Dit is een actieve methode van psychosociale en grondige begeleiding, waarbij de cliënt gemotiveerd wordt tot zijn / haar eigen oplossingen te komen op basis van gelijke status.

Tijdens coaching zijn onbewuste processen een belangrijk hulpmiddel bij het activeren van innerlijke bronnen en het realiseren van gezonde oplossingen. De coaching is vaak een korte en efficiënte behandelvorm met een maximaal aantal bijeenkomsten.

Actieplan

Door onze persoonlijke ervaringen, kunnen we soms ervaren dat we vast zitten in het doen, wat we altijd gedaan hebben.

We stellen in deze coaching een concreet actieplan op. Met als doel nieuwe acties te ontwikkelen zonder jezelf te verliezen. De coach helpt je om je beloftes na te komen en het actieplan te integreren.

Deze vorm van coaching is een kortdurende therapievorm met unieke groeimogelijkheden, gericht op het ondersteunen van hoogopgeleide professionals. En gebruik makend van moderne trends en ontwikkelingen. Tijdens coaching zijn onbewuste processen een belangrijk hulpmiddel bij het activeren van innerlijke bronnen en het realiseren van gezonde oplossingen.

Het uitgangspunt is dat iedereen kan veranderen en groeien.

Coach advocaten en andere hoogopgeleide professionals

Mijn ervaring ligt in het werken met één van de moeilijkste doelgroepen: artsen, anesthesiologen en chirurgen. En ik heb jarenlange ervaring verzameld in hoe menselijke hersenen worden beïnvloed, door persoonlijk onderzoek naar neurologische en sociale experimenten.

Steeds vaker krijg ik terug dat met name hoog opgeleide professionals symptomen hebben zoals hoofdpijn, stress en rusteloosheid. Vaak komt dit door stress, piekeren of over je grenzen heen gaan. Dit kan leiden tot een burn-out, lusteloosheid, verlies van energie en fysieke problemen.

Ik coach advocaten, ingenieurs en ondernemers. Ik zet mij in als oa. executive coach, management adviesbureau of coach voor medische professionals.

In vele steden vind je coaches, een business coach Breda, business coach Amsterdam, business coach Den Haag of ergens anders. Door de ontwikkeling van technologie, maakt het niet meer uit waar de coach vandaan komt. Ik zit zelf in Den Haag, waar we op een fijne locatie elkaar kunnen ontmoeten of we spreken digitaal af.

Patronen van mentaal vastlopen

Mensen zijn net machines, ze blijven vaak toch wel doorgaan. Tot het te laat is, want dan kun je ook echt niet meer. Het is belangrijk om te zorgen dat je dit voor bent en daarvoor zijn er een aantal herkenningspunten. Het is echt niet moeilijk om te signaleren wanneer je jezelf dreigt te verliezen of mentaal iets te winnen hebt.

Maar wat misschien wel moeilijk is, is dit te erkennen en de stap te nemen om ermee aan de slag te gaan.

Het is een simpel rekensommetje. Je laat je drukke leven je afleiden, waardoor je misschien wel jaren doorkabbelt met allerlei ongemakken. Of je zoekt een coach op en komt over de problemen heen, waar je tegenaan loopt. Zie het als een cursus leidinggeven voor beginners, waarin je investeert in een stukje ontwikkeling voor jezelf en op professioneel gebied.

Bespaar jezelf veel tijd en frustratie, neem vandaag nog contact op.

Onderaan deze pagina vind je het uurtarief coaching in de vorm van pakketten. Het is ook mogelijk een advies op maat te krijgen voor de tarieven coaching.

  • Vaak over je eigen grenzen heengaan 100% 100%
  • Veel piekeren, achteraf nadenken of twijfels 100% 100%
  • Een slechte of onrustige nachtrust  100% 100%
  • Gebrek aan energie en motivatie 100% 100%
  • Regelmatig concentratieproblemen 100% 100%
  • Omgaan met afwijzing 100% 100%