68 / 100

Maak deel uit van de groene ondernemers!

Samen promotionele acties uitvoeren, activiteiten organiseren tot het verbreden van je klantenbestand.

Community building en de krachten bundelen, is de manier om vandaag de dag je bedrijf sterker neer te zetten en kosten te besparen.

 

Voor € 7,50 per maand, bij jaarabonnement maak je deel van het groene netwerk.

Wat krijg je terug

 1. Vermelding op de website Neuro Design Lab, op de pagina van “de groene coöperatie Den Haag”.
 2. Deelname WhatsApp groep Neuro Design Lab ondernemers.
 3. Vier wekelijkse doelen definiëren, WhatsApp ondernemersgroep Neuro Design Lab.
 4. De mogelijkheid om gezamenlijk promotionele of commerciële activiteiten uit te voeren.
 5. Deelname of de mogelijkheid om één van de vier jaarlijkse “Groene coöperatie Den Haag” bijeenkomsten te hosten. Hierbij geeft de hostende ondernemer een kijkje in zijn/haar keuken. En zoeken we mogelijkheden om verder samen te werken.
 6. Eerste optie tweewekelijkse vaste markt partner Spinazie academie worden.
 7. Bij participatie markt, vermelding als vaste partner op de spinazieacademie website.
 8. Deelname aan een vernieuwend netwerk, welke ernaar streeft de Vega(n) markt te vergroten.
 9. Bij een half jaar vaste participatie markt, 10% korting op het totaalbedrag.
 10. Bij een half jaar vaste participatie markt, de mogelijkheid om tegen een vergoeding een actieproduct vanuit je webshop op de homepage van www.spinazie-academie te laten plaatsen.
 11. De mogelijkheid om te netwerken met Horecagenoten.

Het groene netwerk is ontstaan vanuit Neuro Design Lab. Waar we deel uit willen maken van alles wat een nog grotere positieve bijdrage levert, aan een betere en meer groene wereld. Neuro Design Lab werkt veel met groene ondernemers van duurzame cateraars tot vegan banketbakkers.  Één van de activiteiten vanuit Neuro Design Lab en het groene netwerk is de tweewekelijkse Spinazie academie markt in Den Haag.

Deelnemende groene ondernemers

Neuro Design Lab

Blablablalba

Neuro Design Lab

Blablablalba

Neuro Design Lab

Blablablalba

Neuro Design Lab

Blablablalba

Meer over Neuro Design Lab

Blijven doen wat je altijd hebt gedaan, is geen garantie meer voor groei of betere resultaten. Ongeacht of je een advocatenkantoor, cosmetische kliniek, hotel of anders bent, is het belangrijk om je werkproces mee te nemen naar de toekomst. De digitale opmars is immers versneld door de Corona crisis. En nieuwe generaties zoeken andere producten en diensten vandaag de dag. Met strategisch advies van Neuro Design Lab verbeter je processen, waardoor je meer omzet gaat maken.

w

1-op-1 coaching voor eigenwijze, gemotiveerde, wijze mannen die nieuwe skills van nieuwe generaties willen leren en een stok achter de deur kunnen gebruiken. Ik coach advocaten, ingenieurs, ondernemers en andere hoog opgeleide professionals.

“Hoe ga ik met de tijd mee?” Leer op verschillende manieren feedback te geven, meer wendbaar te worden wanneer dat past en het ontwikkelen van de #1 moderne skills; meer creatief leren denken. Zorg dat je een authentieke, inspirerende en ontspannen professional wordt.