74 / 100

Nederlandse Mannelijke Influencer

Mijn naam is Marco Kool, neuro influencer en ik verander de manier waarop we naar marketing kijken en professionele uitdagingen oplossen.

Ik kreeg veel vragen uit mijn professionele netwerk, om te delen over nieuwe invalshoeken. Deze behoefte uit mijn netwerk, om op een andere manier naar zakelijke uitdagingen te kijken, inspireerde me om Neuro Design Lab te creëren. En deed me beslissen mezelf als Nederlandse mannelijke influencer neer te zetten.

Met Neuro Design Lab creëer ik een reis voor de klant, waarbij ik als Nederlandse mannelijke influencer nieuwe inzichten op social media deel en mensen meer leer over dit onontdekte werkveld.

Op deze manier laat ik nieuwe manieren zien, om naar zakelijke uitdagingen voor organisaties te kijken, gecorreleerd aan en geïnspireerd door bestaande of nog te creëren sociale experimenten vanuit een influencer-perspectief op het gebied van neurowetenschap.

influencer, marco kool, professor, chirurg, neuroloog, groei, trends en ontwikkelingen, naamsbekendheid, den haag, linkedin, Nederlandse mannelijke influencer

Marco is een zeer bekwame professional en met een positieve instelling. Hij is een attent en vindingrijk persoon, die altijd in oplossingen denkt. Hij is een toegankelijk persoon waar je echt op kunt vertrouwen.

Sander Beekmans

Plastisch chirurg, Bergman Clinics

Het eerste dat ik me herinner van het werken met Marco is de vraag “wat houdt je tegen? Marco gaat er altijd voor. Hij ziet je echt en zet dingen in beweging.

Rutger van der Kaaij

E-Learning specialist, Philips

Achtergrond

Ik heb jarenlange ervaring verzameld in hoe de hersenen van mensen worden beïnvloed, op basis van welk gedrag er wordt vertoont. Naast deze ervaring maken sociale experimenten deel uit van mijn onderzoeksveld, door mijn rol als Neuro Influencer en actie NLP coach.

Mijn vader zei altijd: ‘zoon, je moet doen waar je goed in bent’. Daarom streef ik ernaar anderen te helpen.

Meer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.